Textielwand

(1 beoordeling)
  •   Jouw eigen formaat Textielframes
  • Kies uit vier verschillende matrealen
  •  Bestellen kan al vanaf één stuk
  •  Eenvoudige online keuzehulp

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Heb je liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd. Je stelt jouw eigen formaat textielframes samen.

Meer informatie
st

Je hebt geen of een verkeerde maat ingevuld.
Controleer de afmetingen van je product.

In verband met het maximale formaat van dit product wordt jouw print opgedeeld.

Jouw bestelling


Aantal : 1

Prijs op basis van jouw selectie:

€ 0,00 (incl. BTW)
€ 0,00 (excl. BTW)
Jouw prijs

€0,00 (incl. BTW)
€ 0,00 (excl. BTW)

Spoed bij je bestelling? Stuur ons een email of bel 0181-6577062

Hulp nodig bij het maken van de juiste bestandsopmaak? Laat onze studio je bestanden controleren voor slechts € 9,-

Kies uit verschillende stofsoorten

Bij het textielframe kies je uit vier soorten doek:Lichtdoorlatend, Verduiserend, Geluidsdempend en Dekostof Antibacterieel. Ook kunt u er voor kiezen om een doek te nemen met LEd verlichting. Met lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling. Een absolute verrassing voor jouw klanten!

Uitgelicht: Decotex

Decotex is een soepel polyester doek met een fijne structuur en een matte uitstraling. Het materiaal absorbeert het licht en hierdoor heb je haarscherpe en zeer gedetailleerde prints. Decotex kenmerkt zich door krachtige kleuren, een lange levensduur en heeft bovendien een B1-certificaat.

Inclusief een solide frame

Het textielframe is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, De frame heeft een dikte van 19 mm. Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zilver aluminium, zwar en wit om uw look compleet te maken.