Printzelf
Hulp nodig?

Wij adviseren je graag bij het samenstellen van je product.

Bel ons op 085 - 040 90 18
Ma - Vr. 09:00 - 17:00

Veelgestelde vragen Stuur een email
...

Wie zijn we?
Printzelf.nl is een jonge onderneming die bijna 20 jaar professionele ervaring meeneemt uit de grafische wereld waar we voor grote ondernemingen drukwerk, belettering en ander grafisch maatwerk hebben geleverd.

Onze missie:
We willen de geweldige creatieve mogelijkheden die de grafische wereld biedt binnen het bereik van de ‘gewone man of vrouw’ brengen tegen een betaalbare prijs en een uitstekende kwaliteit.

Ons geheim:
Tsja, als je het verteld is het geen geheim meer….
We werken samen met gespecialiseerde bedrijven door heel Europa. We kunnen hierdoor gebruik maken van de nieuwste machines en de beste technieken. We kunnen vrijwel zonder beperkingen de grootste series, hoge oplages en unieke producties op maat kunnen produceren.

Zo wordt jij dus met één Klik de baas van het grootste printpark van Europa.

Kwaliteitsgarantie:
Jouw ontwerp is pas Klaar als jij tevreden bent. We hebben er hard aan gewerkt om onze website zo te maken dat  je helemaal zelfstandig jouw ontwerp kan verwezenlijken. Naast duidelijke een duidelijke navigatie staan er ook veel duidelijke instructievideo’s op.

We hebben ook een team van professionals dat klaarstaat om je te helpen en adviseren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw bestanden te laten controleren of hulp te krijgen bij je ontwerp. Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat jou ontwerp precies zo wordt uitgevoerd als dat jij in je hoofd hebt.

Wat kost het?
Daar doen we niet onduidelijk over! Bij het maken van je ontwerp heb je constant een duidelijke ‘Kassabon’ in beeld, zodat je bij elke klik kunt zien wat het kost en wat het totaalbedrag gaat worden, zonder onaangename verrassingen.